« Terug

Koopvoorwaarden

U kunt kiezen voor betalen achteraf via Klarna, of u kunt direct betalen per creditcard (VISA/ MasterCard) bij het bestellen. Wij berekenen geen extra kosten voor een specifieke betaalwijze. Bij betaling met een factuur dient deze binnen 14 dagen te worden voldaan.

We doen er alles aan om te zorgen dat u de juiste informatie krijgt over uw aankoop. Alle informatie is echter onder voorbehoud van prijsfouten en leegverkoop. Wij behouden ons tevens het recht voor uw aankoop te weigeren.

Verzendkosten

Op alle bestellingen onder €59 rekenen wij €3,90 verzendkosten. Bestellingen van €59 of meer worden gratis verzonden.

Levertijden

De standaard levertijd bedraagt 5 tot 8 dagen. Sommige producten zoals gekleurde lenzen of lenzen met meerdere sterktes (torische- of multifocale lenzen) kunnen een langere levertijd hebben. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice om de levertijd van een specifiek product op te vragen. Alle levertijden zijn indicatief en kunnen niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

Garantie, bezwaar en retourrecht

We hebben een productgarantie op al onze producten. Wilt u een product reclameren, neem dan graag contact op met de klantenservice, zij helpen u graag verder. Bewaar wel altijd het product dat u wilt reclameren.

Bent u niet tevreden met uw aankoop of heeft u bijvoorbeeld de verkeerde sterktes besteld, dan biedt YourLenses een volledig retourrecht van 14 dagen vanaf de dag dat u de producten thuis ontving. Op voorwaarde dat de producten in een onbeschadigde, onaangebroken en ongemerkte originele verpakking worden geretourneerd. Voor het retourneren, vraag onze klantenservice voor retourinstructies: info-nl@yourlenses.com.

YourLenses privacy policy

YourLenses respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die u opgeeft vertrouwelijk zal worden behandeld. We houden ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens, wat onder andere inhoud dat u als klant toestemming dient te geven voor het behandelen en bewaren van uw persoonlijke gegevens. Door een aankoop af te ronden op onze website geeft u deze toestemming. We zullen deze gegevens nooit doorgeven aan derden, maar YourLenses bewaart uw gegevens om u bijvoorbeeld te kunnen informeren over interessante productontwikkeling en aantrekkelijke aanbiedingen door producten die u aanschaft.

Op verzoek verlenen wij aan onze klanten toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, neem graag contact met ons op via de klantenservice: info-nl@yourlenses.com.

YourLenses gaat er van uit dat u een eventuele adreswijziging zelf aanpast in uw laatste bestelling. U bent dan ook aansprakelijk voor producten die hierdoor op een verkeerd adres worden bezorgd.

Advies van een opticien of oogarts

We raden het aan dat de contactlenzen die u bestelt bij YourLenses u zijn voorgeschreven door uw opticien of oogarts. Contactlenzen waar u niet mee bekend bent kunnen uw ogen beschadigen. Volg daarom ook altijd de aanbevelingen voor gebruik en behandeling die uw opticien u geeft. Aangezien uw ogen aldoor veranderen, raden wij u tevens aan één keer in de 1 a 2 jaar uw ogen te laten controleren.

pixels@footer