Over YourLenses

YourLenses is al sinds 2008 prijsvechter nummer één op de Europese lenzenmarkt. Contactlenzen zijn niet alleen een gebruiksmiddel, maar voor veel mensen gewoonweg een must. En daarom geloven wij dat een lage prijs samen met hoge kwaliteit de allerbelangrijkste factoren zijn bij het kopen van contactlenzen . Onze doelstelling is daarom om altijd de laagste prijs op de markt aan te bieden voor contactlenzen van de beste kwaliteit.

Laagste prijsgarantie
We houden elke dag de prijzen van onze concurrenten in de gaten en vernieuwen onze eigen prijzen steeds om altijd een lagere prijs aan te kunnen bieden. Door onze laagste prijsgarantie kunt u als klant er zeker van zijn dat de lenzen die u koop niet voor een lagere prijs te krijgen zijn.

Eenvoud
We vinden ook dat het eenvoudig en ongecompliceerd dient te zijn om lenzen te bestellen bij YourLenses. Daarom kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en bezorgen we de lenzen rechtstreeks bij u thuis. Zodat u zich zeker van uw koop kunt voelen bieden we zelfs een volledig retourneringsrecht aan op producten die u bij ons bestelt.

Onze samenwerking
YourLenses verkoopt alleen originele producten, dezelfde lenzen die u kunt krijgen bij de lokale optien. We werken samen met alle internationale fabrikanten van contactlenzen als CIBA Vision, Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson en CooperVision.

Honderdduizenden tevreden klanten
YourLenses wordt nu op 9 Europese markten gerepresenteerd en tot nu toe hebben meer dan 200.000 klanten bij ons gewinkeld.

Bedrijfsgegevens
YourLenses BV
Box 1290
164 29 Kista
Zweden
K.v.K.nr: 27245664
E-mail: info-nl@yourlenses.com
YourLenses
 • Adres:
  YourLenses
  Box 1290
  164 29 Kista
  Zweden

  E-mail:
  info-nl@yourlenses.com

 • K.v.K.nr: 27245664
  Btw-identificatienummer: NL 810760976B01

pixels@footer